úterý 26. srpna 2014

Změny v družině po prázdninách

V novém školním roce se již děti neuvidí s paní vychovatelkou Lucií Hlůškovou, která pokračuje v navazujícím studiu. Odchází také paní vychovatelka Martina Spathová, která si našla pracovní místo na střední škole. Oběma děkujeme za jejich obětavou práci ve školní družině a do budoucna jim přejeme hodně osobních úspěchů!

V přípravném týdnu se tedy do chystání družiny pustí pan vychovatel Pavel Mls a jeho dvě nové kolegyně, Jitka Mikulová a Hana Bereňová.

Připraví nový roční plán na školní rok 2014/2015. Čeká je úklid, papírování (sepsání celoročního projektu, úprava údajů ve Školním vzdělávacím programu ŠD, aktualizace údajů na webových stránkách školy i družiny, tvorba měsíčního plánu na září a příprava zápisových listů do ŠD) a výzdoba obou družin i klubovny. Nové paní vychovatelky se seznámí s chodem družiny a s prostorami naší školy.

Děti už se mohou těšit, jaké téma celoročního projektu je asi čeká!

Rozloučení na konci školního roku

Před námi jsou prázdniny!

Dne 27. srpna se paní vychovatelka Spathová a pan vychovatel Mls se se všem dětmi z družiny postupně rozloučili v jejich třídách při rozdávání vysvědčení. Rozloučení se zúčastnila i paní vychovatelka Mikulíková, miminko jí mezitím hlídaly paní kuchařky a paní zástupkyně. ..;o)
Vychovatelé rozdali dětem hodnocení z jednotlivých družinových kroužků, všichni také dostali malou sladkost a vzájemně jsme si popřáli krásné prázdniny.
Paní vychovatelka Mikulíková se pak přesunula do zámecké Sala Terreny na rozloučení s žáky deváté třídy a ostatní strávily zbytek posledního školního dne hraním si v družině.
Všechny děti už se těšily na prázdniny, takže se brzy všichni rozutekli domů, aby se pochlubili svými vysvědčeními rodičům a prarodičům.

Doufáme, že děti strávily prázdniny podle svých přání, že všechny dny naplnily zábavou a dobrodružstvím a že už se těší na nový školní rok!